Advertisement

Samsunspor Kazası : Samsun'da trafik kazası: 8 yaralı - Samsunspor acı trafik kazası 20 ocak 1989.

Samsunspor Kazası : Samsun'da trafik kazası: 8 yaralı - Samsunspor acı trafik kazası 20 ocak 1989.. 20 ocak 1989 tarihinde kaza yapan samsunspor kafilesinde bulunan ve belden aşağısı sakat kalan eski takım kaptanı emin kar, her gün 20 ocak'ı yaşadığını söyledi. Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. Samsunspor futbol şehitlerini unutmadı samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada hayatını kaybedenler. Samsunspor beyaz forma giydiği bir maçı daha kazandı. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada.

20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Samsun'da 31 yıl önce yaşanan kaza türkiye'yi yasa boğmuştu. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı. Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. Cagdasahmet 58.501 views12 year ago.

Evkur Yeni Malatyaspor, Samsunspor'un 28 Yıllık Acısını ...
Evkur Yeni Malatyaspor, Samsunspor'un 28 Yıllık Acısını ... from foto.haberler.com
20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Samsunspor, 30 yıl önce, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik aynı mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer yüksel özan'ın da kabri. 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından. Samsunspor futbol kafilesinin kaza gçirdiği tarihtir. Samsunspor acı trafik kazası 20 ocak 1989. Samsunspor'un geçirdiği talihsiz kazanın ardından tam 24 sene geçti, kazada hayatını kaybeden futbolcularımızı www.samsunhaber.tc sitesi olarak rahmetle anıyoruz. Samsunspor eski başkanı ve futbolcusu emin kar, 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken kaza yapan.

Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından.

Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. Bir haber geldi birgün kaza olmuş, anlamıyorum gerçi küçüğüm daha ama bütün samsun bunu samsunspor tekrar toplayamadı kendisini, ölenler unutuldu gitti. Lig takımlarından samsunspor, 1989 yılında meydana gelen trafik kazasında kaybettiği futbolcu, teknik direktör ve kulüp çalışanlarını andı. * türk futbol tarihinin en büyük facialarından biri olan, samsunspor'un geçirdiği trafik kazasını 24 asfalt'ın kan ağladığı gün : 20 0cak 1989 samsunspor trafik kazası… Bunu ister kaale almayın, ister bizlerle. Samsunspor beyaz forma giydiği bir maçı daha kazandı. 20 ocak 1989 tarihinde kaza yapan samsunspor kafilesinde bulunan ve belden aşağısı sakat kalan eski takım kaptanı emin kar, her gün 20 ocak'ı yaşadığını söyledi. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada. Samsunspor, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik adam, futbolcular ve personelleri için anma töreni düzenledi. Malatyaspor ile karşılaşması olan samsunspor oyuncuları otobüs ile yola çıktığında olacaklardan habersiz. Samsunspor'un geçirdiği talihsiz kazanın ardından tam 24 sene geçti, kazada hayatını kaybeden futbolcularımızı www.samsunhaber.tc sitesi olarak rahmetle anıyoruz.

Samsunspor, 20 ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör anit talebi̇samsunspor kulübü, 31 önce meydana gelen kazada yaşamını yitirenler için asri ve. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır ile otobüs şoförü asım özkan olay yerinde, futbolcu zoran tomiç ise sırbistan'da altı ay komada. Sayfalari̇şletmelerspor ve rekreasyonspor takımısamsunspor tvvideolar20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası. Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı.

Samsunspor şehitleri anıldı
Samsunspor şehitleri anıldı from i.internethaber.com
Samsunspor beyaz forma giydiği bir maçı daha kazandı. Bu kazadan yaralı kurtulan nasır beadini, kayserispor'da forma giydiği 1992 yılında geçirdiği bir başka trafik kazasında yaşamını yitirdi. Samsunspor'un geçirdiği talihsiz kazanın ardından tam 24 sene geçti, kazada hayatını kaybeden futbolcularımızı www.samsunhaber.tc sitesi olarak rahmetle anıyoruz. Samsunspor kafilesinin 20 ocak 1989 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbol şehitleri, kabirleri başında anıldı. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı. Samsunspor, 30 yıl önce, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik aynı mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer yüksel özan'ın da kabri. Samsunspor futbol şehitlerini unutmadı samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada hayatını kaybedenler. Cagdasahmet 58.501 views12 year ago.

20 ocak 2019, pazar 17:52 son güncelleme:

Bu trafik kazasından sonra samsunspor, kırmızı beyaz 20 ocak kazası türk futbol tarihinin en acı kazasıdır. Samsunspor'un geçirdiği talihsiz kazanın ardından tam 24 sene geçti, kazada hayatını kaybeden futbolcularımızı www.samsunhaber.tc sitesi olarak rahmetle anıyoruz. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı. Samsunspor kafilesinin 20 ocak 1989 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden futbol şehitleri, kabirleri başında anıldı. 31 yıl önce, 20 ocak 1989'da kaza yapan samsunspor kafilesinde hayatını kaybeden teknik adam, futbolcular ve personeller duygusal bir törenle anıldı. Samsunspor, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik adam, futbolcular ve personelleri için anma töreni düzenledi. Okeremy 89.803 views3 year ago. Samsunspor, 30 yıl önce, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik aynı mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer yüksel özan'ın da kabri. Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. Sayfalari̇şletmelerspor ve rekreasyonspor takımısamsunspor tvvideolar20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası. Samsun'da 31 yıl önce yaşanan kaza türkiye'yi yasa boğmuştu. * türk futbol tarihinin en büyük facialarından biri olan, samsunspor'un geçirdiği trafik kazasını 24 asfalt'ın kan ağladığı gün :

Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından. Samsunspor futbol kafilesinin kaza gçirdiği tarihtir. Samsunspor eski başkanı ve futbolcusu emin kar, 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken kaza yapan. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı. Samsunspor, 20 ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör anit talebi̇samsunspor kulübü, 31 önce meydana gelen kazada yaşamını yitirenler için asri ve.

Samsunspor, 4 maç sonra… Muhteşem galibiyet! | SAMSUNSPOR ...
Samsunspor, 4 maç sonra… Muhteşem galibiyet! | SAMSUNSPOR ... from resim.samsungazetesi.com
Cagdasahmet 58.501 views12 year ago. Malatyaspor ile karşılaşması olan samsunspor oyuncuları otobüs ile yola çıktığında olacaklardan habersiz. Bunu ister kaale almayın, ister bizlerle. Samsunspor taraftarı nadir çiftçi yapmış olduğu bu hareketlerini konuşuyor. Kazada samsunspor teknik direktörü nuri asan, futbolcular muzaffer badalıoğlu ve mete adanır samsunspor 20 ocak faciası'nda kaybettiği futbolcuları ve teknik adamını andı trafik kazasından. 20 ocak 1989 tarihinde samsunspor kafilesi malatyaspor deplasmınına giderken havzada inanılmaz derecede acı bir olay geçirmiş ve 5 kişi hayatını kaybetmişti. Samsunspor, 20 ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör anit talebi̇samsunspor kulübü, 31 önce meydana gelen kazada yaşamını yitirenler için asri ve. Samsunsporu yıkan büyük kaza olayı.

Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın.

Sayfalari̇şletmelerspor ve rekreasyonspor takımısamsunspor tvvideolar20 ocak 1989 samsunspor trafik kazası. İnşallah bu günleri aşarsak samsunspor'u şaşaalı ve ihtişamlı günlerine beraber getiririz. ifadelerini kullandı. Okeremy 89.803 views3 year ago. 20 ocak 1989'da malatyaspor maçına giden samsunspor kafilesinin karıştığı kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Samsun kaza son dakika gelişmeleri için güncel hızlı samsun kaza haber ve samsun kaza haberleri. Samsunspor acı trafik kazası 20 ocak 1989. Bugün samsunspor'un aynen kazadaki gibi kara günü, lütfen şehrin takımına sahip çıkın. 20 0cak 1989 samsunspor trafik kazası… Bir haber geldi birgün kaza olmuş, anlamıyorum gerçi küçüğüm daha ama bütün samsun bunu samsunspor tekrar toplayamadı kendisini, ölenler unutuldu gitti. Samsunspor, 20 ocak 1989'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden teknik direktör anit talebi̇samsunspor kulübü, 31 önce meydana gelen kazada yaşamını yitirenler için asri ve. Samsunspor futbol şehitlerini unutmadı samsunspor kafilesini taşıyan otobüsün 20 ocak 1989'da malatyaspor deplasmanına giderken havza ilçesinde yaptığı kazada hayatını kaybedenler. Samsunspor acı trafik kazası 20 ocak 1989. Samsunspor, 30 yıl önce, 20 ocak 1989'da yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden teknik aynı mezarlıkta bulunan ve kazada yaralanıp yıllar sonra vefat eden menajer yüksel özan'ın da kabri.

Samsun'da 31 yıl önce yaşanan kaza türkiye'yi yasa boğmuştu samsunspor. Samsunsporu yıkan büyük kaza olayı.

Posting Komentar

0 Komentar